Lesson Plan

17 Comments

  1. selvi said,

    October 27, 2007 at 5:04 am

    i need the lesson plan of tinkatan sejarah 1, bab 2 for my assignment

  2. P.Nagarajan said,

    January 2, 2008 at 11:32 am

    i need lesson plan of tingkatan 1 sejarah bab 1 for my assignment

  3. aimi said,

    August 16, 2008 at 2:09 pm

    macam mana nak ingat fakta dlm sejarah?saya x pernah dpt A dlm sejek………

  4. cherryne oh said,

    January 11, 2009 at 12:22 pm

    macam mana nak ingat semua isi dalam setiap bab??saya x pernah nak dapat A dalam sejarah…saya nak minta tips coz tahun nie saya ada peperiksaan besar…tolong yer…

  5. nadia said,

    January 17, 2009 at 7:50 am

    salin semule nota yg awk dah bace..baru bleh ingt..pahtu jgn hafal tp pahamkan…

  6. Nicholas said,

    March 4, 2009 at 8:59 am

    pokki

  7. deenod said,

    July 23, 2009 at 2:11 pm

    thank you…………..

  8. aina mardhiah said,

    August 3, 2009 at 5:29 am

    sy nie ssah nk paham subjek sejarah..mcm mne nk pahami sejarah nie dengan mudah n pew yg ptot sy wt tok ske nk blajar sejarah nie??

  9. dhievya said,

    September 1, 2009 at 8:39 am

    cikgu saya nak nota ringkas tentang sejarah bab2……..

  10. dhievya said,

    September 1, 2009 at 8:40 am

    saya nak nota ringkas tentang sejarah bab2……..

  11. siti norasikin said,

    December 24, 2009 at 12:42 pm

    saya juga nak nota sejarah tingkatan 1…
    bo dapat ker…
    thn 2010 first time mengajar sejarah..
    tq

  12. siti norasikin said,

    December 24, 2009 at 12:50 pm

    saya juga nak lesson plan ting 1….
    first time ajar ni thn depan…

  13. mohd syarizal said,

    January 5, 2010 at 5:59 am

    saya juga mahu lesson plan sejarah tingkatan 1…
    ini kali pertama saya mengajar sejarah

  14. fahmi@black said,

    May 26, 2010 at 6:08 am

    saya pun sya x pernah dapat a dalam history hanya yang dapay z!!!!!!!!!!!!

  15. eizzah said,

    July 16, 2010 at 7:44 am

    sye tak faham, sejarah ting 1, bab 7… kemerosotan kerajaan johor..perebutan kuasa..Tun Abdul Jalil anak kepada Tun Abdul Jamil atau anak kepada Tun Habib Abdul Majid?

  16. atika said,

    August 18, 2010 at 2:44 am

    saya perlukan teknik untuk menjawab dan mahir dalam sejarah ni..!!
    ada separuh pihak menyatakan anggap sejarah macam NOVEL???
    saya tak boleh..!!!bantu saya..!!!

  17. tarshin said,

    January 15, 2011 at 6:27 am

    what is the meaning of peristiwa sejarah?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: